Megyei III. osztály

2018.03.23. 19:01

Nem lesz könnyű dolga az Andráshidának a Csorna ellen

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában eddigi mindkét tavaszi mérkőzését megnyerte a Tarr Andráshida, így a dobogó harmadik fokáról várja a következő, Csorna elleni, idegenbeli mérkőzését.

Kerkai Attila

Közben persze az Andráshidának is elmaradt két találkozója, így szerdán sem játszott, amikor a THSE-Szabadkikötő elleni mérkőzését pótolta volna, ami április 4-re került át.

A dobogós helyezésből kiindulva és a Csorna 13. pozícióját nézve a zalaiak tűnnek esélyesebbnek, ám Dobos Sándor vezetőedző szerint ennél „árnyaltabb” a helyzet.

- Nem téveszt meg a Csorna helyezése, bár tény, hogy ez nem az ő bajnokságuk – mondta a szakvezető a szombati találkozó felvezetéseként. – Tavaly harmadik volt csapatuk, a keret sem változott túlzottan, de valami nem jól működik náluk. A kedvező helyezésünk ellenére idegenben az ikszből indulok ki, mert nehéz meccsre számítok. Remélem, mi is úgy játszunk majd, mintha az életünkért küzdenénk, mert a Csorna ilyen szellemben fog pályára lépni, ebben biztos vagyok.

A múlt szombati , Dunaharaszti elleni találkozón megsérült Simonfalvi Gábor és Balla Ádám közül előbbi játszhat, utóbbi játékosra viszont három-négy hét kihagyás is várhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában