Göcsej SK

2017.11.21. 20:15

Nem folytatja az edzői munkát a csapatalapító

A Göcsej SK mindkét csapata hazai vereséggel zárta a legutóbbi fordulót. A női NB I-ben a zalaiak a Hajdúböszörménytől kaptak ki. A férfi NB II-ben pedig nemcsak a Szigetszentmiklós 13 találatáról emlékezetes a hétfő esti mérkőzés, hanem Bagó Gábor edző is ekkor ült utoljára a Göcsej SK kispadján. Már a találkozó előtt bejelentette távozását.

Jóna István

Bagó Gábor a kezdetektől irányította a férfi csapat munkáját, de most a távozás mellett döntött Fotó: a szerző

Göcsej SK-Hajdúböszörményi TE 2-4 (1-2)

Zalaegerszeg, Jv: Vincze (Mózsa, Kondákor). NB I-es női futsalmérkőzés.

Göcsej SK: Kiss – Megyeri, Lehota, Orbán, Marsai, csere: Horváth, Vörös, Czeglédi.

Gólszerzők: Orbán, Marsai, ill: Pádár (2), Tell, Megyeri (öngól).

A női futsal NB I 9. fordulójában a listavezető Hajdúböszörményt fogadta a Göcsej SK. Az eddigiekhez képest szokatlan helyszínen, a Kölcsey-gimnázium tornatermében játszotta soron következő bajnokiját a Göcsej SK, akik ezúttal edző nélkül játszottak, hiszen nem ült senki a kispadon...

A listavezetővel szoros mérkőzést játszottak az egerszegi lányok. Felváltva estek a gólok, de mindig a vendégeknél volt az előny. A 26. percben Marsai újra egyenlített (2-2), kiegyenlítődött a játék, de a 32. percben Megyeri rosszul ért a labdába és öngóljával újra a HTE vezetett. A szerencsétlenül bekapott gól megfogta a Göcsejt és kizökkent a jó ritmusból. A hajrában Tell újabb gólt szerzett, eldöntve a mérkőzést.

A mérkőzés után a Göcsej SK csapatkapitánya, Kiss Emília értékelt:

- Nagyon jó ritmusú meccset játszottunk a listavezetővel. Jól játszottunk és pariban voltunk az ellenfelünkkel. Sajnos rúgtunk egy öngólt és ott kicsit megrogytunk. Mindenki nagyon akart, de persze jobb lett volna, ha mégis ül egy ember a padon, aki irányít minket...

Göcsej SK-Szigetszentmiklós-4IG 4-13 (1-5)

Zalaegerszeg. Jv.: Vass (Fekete, Pungor). NB II Nyugati-csoport, férfi futsalmérkőzés.

Göcsej SK: Cseresnyés – Koronczai, Salamon, Szabó, Pergel. Csere: Simon, Darabos, Németh. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Németh, Darabos, Koronczai, Pergel, ill. Fülöp (4), Spáth (2), Vörös, Gergály (2), Máthé G. (2), Dauner, Gál.

A férfi futsal NB II Nyugati-csoportjának 11. fordulójában a Szigetszentmiklós együttesét fogadta a Göcsej SK. Az elmúlt szezonban osztályozót játszottak a vendégek az első osztályba jutásért, ahol elbuktak, de ebben az idényben egyértelmű céljuk a feljutás kiharcolása. Ennek megfelelően játszottak a vendégek, akik gyorsan előnyhöz jutottak, agresszíven letámadtak és folyamatosan nőtt az előnyük. A Göcsej erőn felül küzdött, és a második félidőben a nyolc kapott gól mellett hármat ők is szereztek. A vendégek nagy gólarányú győzelme megérdemelt.

Bagó Gábor a kezdetektől irányította a férfi csapat munkáját, de most a távozás mellett döntött Fotó: a szerző

Bagó Gábor: „Sok öröm és bánat ért bennünket és nagyon sokan szurkoltak nekünk az elmúlt években. Szép sikereket, bravúros győzelmeket élhettünk át együtt. Új sportágat honosítottunk meg Zalaegerszegen. A nulláról építettünk fel egy csapatot, amit országos szinten is elismertek. Nem mindig kaptuk meg azt a támogatást, amit megérdemeltünk volna, viszont így is küzdöttünk, amíg csak lehetett. Köszönöm a játékosoknak, szurkolóknak és mindenkinek, aki kicsit is mellettünk volt. Én távozom, de sok sikert kívánok a csapatnak, egyesületnek a folytatásban. Rengeteget köszönhetek ennek a sportnak és bízom benne, hogy lesz még lehetőségem bizonyítani, hogy mire vagyok képes!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában