Futsal

2017.10.19. 20:11

Nagykanizsa a futsal NB III-ban indul

Tavaly alakult meg a Nagykanizsai Futsal Club, mely novemberben kezdi a versenyzést az NB III-ban. Hétfőn 18 órától a Zsigmondy-csarnokban pedig az NB II-es Göcsej SK-val mérkőzik előkészületi jelleggel.

Kühne László

Fotó: Kühne László

- A csapat közel másfél hónapja kezdte felkészülését Faller Zoltán szakmai vezető irányításával – fogalmazott Dominik Zsolt, a kanizsai egyesület elnöke. – Először műfüvön, majd a kiskanizsai tornateremben készült a reményeink szerint ütőképes keret. Melybe Egerszegről tért haza Béli Milán, Szőke Ádám, Szőke Richárd és Nagy Gergő, de velünk lesz Sáfrán Richárd is.

A november elején rajtoló bajnokságban az NFC vasi és Győr-Moson-Sopron megyei ellenfelekkel mérkőzik majd. A Kanizsa itthon kezd: november 6-án, hétfőn 20 órától a Haladás II-t fogadja a Zsigmondy-csarnokban, november 13-án pedig a Kőszegi Futball Klub lesz a vendég.

Fotós: Kühne László

Dominik Zsolt hozzátette: bíznak benne, hogy október 23-án, hétfőn 18 órára sok szurkoló ellátogat majd a Zsigmondy-csarnokba, ahol a csapat a zalaegerszegi Göcsej SK elleni előkészületi mérkőzésen bemutatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában