Vízilabda

2018.06.22. 19:06

KVSE: jöhet a döntő ütközet

Rég tapasztalt hangulatban volt része azoknak, akik múlt vasárnap kilátogattak a a Kanizsa VSE – UVSE férfi vízilabda OB I-es osztályozó mérkőzésre. A kanizsaiak bíznak abban is, hogy újra ebben lehet részük vasárnap 18 órától, a mindent eldöntő mérkőzésen is.

Kühne László

Dobay Gergely biztos kezére is szükség lesz Fotó:Gergely Szilárd

Az első, budapesti összecsapáson a margitszigeti együttes nyert 15-12-re, ezután következhetett a kanizsai meccs, mely négy negyed után 9-9-re végződött, aztán ötméteresekkel döntöttek a győztes kilétéről, így nyert a dél-zalai csapat 12-10-re.

Ezzel eldőlt az is, hogy az egyik fél két győzelméig tartó párharcban lesz még egy fővárosi randevú, amit június 24-én rendeznek meg a Hajós Alfréd Sportuszodában.

– Úgy vélem, az együttes bizonyította, hogy Kanizsán a vízilabda is meg tudja mozgatni a sportkedvelő közvéleményt, lévén az utánpótláskorú fiataljainkkal együtt szép számban voltak jelen a mérkőzésen – mondta el Balázs László, a KVSE elnöke – Ezen is fellelkesülve, a szurkolók el- kísérhetik csapatunkat a harmadik találkozóra is.

Dobay Gergely biztos kezére is szükség lesz Fotó:Gergely Szilárd

Időközben eldőlt, hogy egy busznyi szurkoló elutazik a fővárosba is, hogy szurkoljon a Kanizsa VSE együttesének a Margitszigeten. A dél-zalai találkozó ugyanakkor a klub háza táján másoknak is nagy élményt jelentett.

– Igazán nagyszerű hangulatban játszottunk pazar mecscset az UVSE-vel, melyet aztán nagy fordulatokkal övezve tudtunk megnyerni – értékelt Ludányi Kadosa vezetőedző. – Most már úgy vagyunk vele, miért ne sikerülhetne idegenben is győznünk, hiszen az első összecsapáson sem játszottunk alárendelt szerepet. Mindenki a rendelkezésemre áll a keretünkből és várjuk is már a döntő összecsapást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában