Foci

2017.09.23. 20:22

Küzdelmes mérkőzésen, értékes egy pontot szerzett Andráshida

A labdarúgó NB III soron következő fordulójában az éllovast fogadta a Tarr Andráshida csapata. A hazaiak küzdelmes mérkőzésen egy pontot csentek el az elsőtől.

Varga Andor

Fotó: Szekeres Péter

Tarr Andráshida – Érdi VSE 1-1 (1-1)

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: dr. Kovács.

Andráshida: Horváth M. – Kalamár, Balla, Major, Nagy Z. – Marsai, Varga (Fülöp), Kovács L.(Tóth L.), Szegleti – Horváth D. (Horváth T.), Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Kalamár, illetve Pál.

Az éllovas érdiek lendületesen kezdték a mérkőzést, gyorsan el akarták dönteni a találkozót. A zalaiak jól védekeztek, és az első negyedóra végén egy kapás lövés után vezettek. A házigazdák labdavesztés után igyekeztek gyorsan visszazárni, hogy megelőzzék az éllovas gyors támadásait. Egy ideig jól tették.

Fotós: Szekeres Péter

Harminc perc után egyenlített az Érd egy kapu előtti kavarodás után találtak a kapuba. A gól meghozta a vendégek támadó kedvét, ami abban nyilvánult meg, hogy mezőnyfölényben játszottak, helyzetek nélkül. A zalaiak ritkán egy távoli lövéssel veszélyeztettek. Fordulás után egy ideig eseménytelen mezőnyjátékkal teltek a percek.

A találkozó nem kötötte le a nézőket. Az Érdről érkezett szurkolók és pár hazai drukker összecsapott a nézőtéren, mérkőző feleket a rendezők választották szét. A vendégcsapat fölényben játszott, az Andráshida nem tudta megtartani a labdát, beszorult saját térfelére, de jól védekezett. A pest megyeiek nem kerültek helyzetben. Egy kóbor kontra végén megszerezhette volna a győzelmet a hazai csapat, de a gólba tartó labdát a vendégvédők tisztázták.

Fotós: Szekeres Péter

Küzdelmes, kemény mérkőzésen értékes egy pontot szerzett a házigazda, amelyet egyértelműen jó védekezéssel ért el. A jó képességű vendégek, kapura kevés veszélyt jelentettek.

Dobos Sándor: – Kemény harcos mérkőzést játszottunk, egy jó csapat ellen. Minden mérkőzésen nyerni szeretnénk, de jelen állapotunkban, amikor sok a hiányzónk elégedett vagyok a döntetlennel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában