Labdarúgó NB III

2018.03.18. 20:45

Kicsikarta az Andráshida a győzelmet

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában hazai pályán szerepelt a Tarr-Andráshida csapata. A házigazdák a rendkívül nehéz talajú pályán az utolsó pillanatokban esett góllal győzték le a Dunaharaszti-MTK-t.

Bedő István

Vittman Ádám (fehérben) gólja három pontot ért Fotó: Szekeres

Tarr Andráshida -Dunaharaszti MTK 2-1 (1-1)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Gáspár.

Andráshida: Horváth M. – Simonfalvi (Varga), Balla (Kalamár), Major, Nagy Z. – Horváth T., Marsai, Kovács L., Szegleti, – Tóth L. Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Tóth L. (13.), Vittman (92.), illetve Gacsal (45.).

Zuhogó eső, mély talaj, tócsákkal tarkított pálya várta a csapatokat. Folyamatos játékról szó sem lehetett, de az első negyedóra végén egy szemfüles góllal vezetést szerzett a hazai csapat. Azonban már a találkozó első felében két sérülést is elkönyvelhetett az Andráshida, hiszen Simonfalvit és Ballát is idő előtt kellett lecserélni.

A hazai együttes a folytatásban is uralta a mérkőzést, majd a félidő hajrájában enyhe mezőnyfölényben játszott a Dunaharaszti.

Már mindenki a félidő végét várta, amikor egy lecsorgó labdából egyenlítettek a vendégek. Fordulás után tovább tartott a vendégek lendülete, mezőnyfölényben játszottak, de helyzeteket nem sikerült kialakítaniuk a hazai kapu előtt.

A zalaiak vezettek egy-egy ígéretes kontrát, de összességében a küzdelem dominált. Az igazi slusszpoént végül a hazai csapat szolgáltatta: a rendes játékidő utáni hosszabbítás perceiben Vittman emelt a kifutó kapus mellett a hálóba.

Vittman Ádám (fehérben) gólja három pontot ért Fotó: Szekeres

Küzdelmes mérkőzést játszott a két csapat, de az irreális körülmények nem is engedtek ennél jobb futballt. A több helyzetet kidolgozó hazaiak végül kicsikarták a győzelmet.

Dobos Sándor: „A sors igazságot szolgáltatott az utolsó percben. Több helyzetünk volt, jobban alkalmazkodtunk a mostoha körülményekhez is. Gratulálok a fiúknak, példásan küzdöttek”.

A labdarúgó NB III-ban is csonka fordulót játszottak, hiszen több találkozót elhalasztottak.

A Nyugati-csoport 19. fordulójának további eredményei: Kaposvár-Pápa 2-1, III. Ker. TVE-Érd 3-2, Csepel-Csorna 2-2, Veszprém-Gyirmót II. 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában