Spartan Race

2018.06.23. 19:00

Két zalai csapat is ott volt Várgesztesen

A közelmúltban Várgesztesen rendezett Spartan Race is annak a sorozatnak a része volt, amely áprilisban Nagykanizsán kezdődött.

Kerkai Attila

spA kanizsai együttes egy része Várgesztesen Fotó: STG Nagykanizsa

Az idei évben ugyanis három Spartan Race-t rendeznek hazánkban, az első még áprilisban Nagykanizsán zajlott, amit követett a várgesztesi. Utóbbit a szuper távon (20 km és 27 akadály) rendezték meg, és közel nyolcezren vettek részt rajta. Zala megyét itt két csapat képviselte, s mindkettő tagjai sikeresen teljesítették is a nem kis erőpróbát jelentő akadályversenyt.

spA kanizsai együttes egy része Várgesztesen Fotó: STG Nagykanizsa

Az STG Zalaegerszeg csapatában Hegyi László, Belső Tamás, Németh Tamás Hegyi Márk, Dvornyik Bettina, Balogh Noémi, Kálmán Norbert, Auer Aliz, Rózsa Magyar Krisztina és Grósinger Tamás szerepelt Várgesztesen. Az STG Nagykanizsát Döme Ágnes, Király Attila, Tüske Boglárka, Borda Gabriella, Kiss Nikolett, Bálint Krisztián, Grabant Péter és Kúti Eszter képviselte.

Az idei évben lesz még egy hasonló volumenű viadal, amit október közepén Miskolcon rendeznek meg és remélhetőleg ott is képviseltetik magukat a zalai csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában