Női foci

2017.10.19. 19:47

Két vendégsiker és egy hazai győzelem született

A csökkentett pályás megyei női labdarúgó-bajnokságban a 7. fordulót rendezték, de nem volt teljes ez a kör sem, hiszen egy találkozót később rendeznek meg.

Gutorfölde-Police-Ola LSK 1-4 (1-2)

Gutorfölde. Jv.: Tóth Gy.

Gutorfölde: Schmaltzl L. – Németh A., Farkas L., Kovács Sz., Farkas A., Sebők V., Bódi B., Salamon N. Cserék: Schmaltzlné Németh Zs., Bédy K., Kósa K., Kása Zs.

Police-Ola: Köves B. – Horváth K., Dukai A., Vitusz N., Sziráczki E., Lempeg D., Luczi E., Marton A. Cserék: Korponai V., Szép L., Varga D.

Parázs hangulatú mérkőzésen hamar emberelőnybe került a hazai csapat. A két együttes játékosai közül ketten egymásnak estek, végül a vendégek játékosát, mint kezdeményezőt kiállította a játékvezető. Az emberelőny ellenére mégsem sikerült pontot szereznie a Gutorföldének. A vendégek nagyobb rutinja, labdabiztonsága, és technikai fölénye így is elég volt a győzelemhez.

Gólszerzők: Farkas A., ill. Horváth K. (2), Luczi E. (2). Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Kiállítva: Vitusz N. (Police-Ola).

Zalaszántó-Lets Do It Technoroll Teskánd

5-1 (2-1)

Zalaszántó. Jv.: Kiglics D.

Zalaszántó: Bor G. – Vajda Zs., Kaizer B., Hetyei Cs., Kovács K., Neményi Zs., Bődör N., Orbán L. Cserék: Pesti B., Dézsi B., Bartók K., Kovács V., Farkas A., Blahó E.

Teskánd: Dezső K. – Lucz V., Rinczki A., Nagy I., Szekér R., László B., Bicsák K., Németh N. Cserék: Borbély E., Rosta H., Cseszkó Á.

A hazai csapat taktikusan és szervezetten focizott, így ennek megfelelően megérdemelten nyerte meg a találkozót. A vendég Teskánd lelkesen küzdött és míg a kapufát rugdosták telibe, addig a Zalaszántó jól használta ki helyzeteit, így otthon tartotta a három pontot.

Gólszerzők: Bődör N. (3), Orbán L. (2), ill. Bicsák K.

Jók: Orbán L., Bődör N., ill. László B.

Bödör Nóra triplázott

Szepetnek-Ada Nova 3-5 (0-2)

Szepetnek. Jv.: Ruschel J.

Szepetnek: Buczkó Zs., Talabér V., Lang I., Szekeres K., Tarsoly A., Csárdi D., Csárdi E., Ködmön K. Cserék: Hohl Zs., Fehér K.

Nova: Gerencsér B. – Szentes C., Vörös B., Köröcz B., Horváth V., Szekeres N., Varga L., Melles T. Cserék: Németh, Kocsis B., Orbán V., Soós N.

Mindenképpen megérdemelt győzelmet aratott a lelkes vendégcsapat. A novaiak 3-0-ás vezetése után kénytelen volt jobban kitámadni a hazai gárda, ám megfordítani már nem tudta az eredményt, és ahogy ilyenkor lenni szokott, újabb gólokat kaptak.

Gólszerzők: Ködmön K. (2), Buczkó Zs., ill. Varga L. (2), Köröcz B. (2), Szentes C.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

A Zöld Elefánt Étterem Zalaapáti-Gyenesdiás Kinizsi mérkőzés később kerül lejátszásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában