Teremfoci

2018.01.17. 20:05

A kanizsai Mu-Vill teremlabdarúgói Kaproncán szerepeltek

Negyedik helyen végzett az erős mezőnyt felvonultató 10. PAN Zimska Liga küzdelmeiben a horvátországi Kaproncán kategóriájában a kanizsai Mu-Vill teremfoci csapata.

Khüne László

A Kaproncán 4. helyen végzett Mu-Vill együttese Fotó: a szerző

Tavaly a nagykanizsaiak még az úgynevezett veterán komfort mezőnyében indultak. Az idén a veterán-pro versengésben a 12 együttes közül negyedikek lettek úgy, hogy az első négy között végzett a Mu-Vill négyesének másik két továbbjutó legénysége is. A többhetes sorozat végső állomása az elmúlt hétvégi helyosztó volt a harmadik helyért, és a dél-zalaiak nagy csatában, 4-3-ra maradtak alul a Kudumija.hr Bjelovar csapatával szembeni helyosztón.

A Kaproncán 4. helyen végzett Mu-Vill együttese Fotó: a szerző

- Bár kikaptunk 4-3-ra, szerintem nem ment rosszul a játék – fogalmazott Papp Gábor a kanizsaiak soraiból. – Elmentek 2-0-ra, de egyenlítettünk, majd 4-2 után lett 4-3, mialatt azért számos helyzetünk nekünk is volt. Most kombinatívabbak voltunk szerintem, egyben úgy érzem, ilyen szintű mezőnyben nincs okunk keseregni a negyedik helyezés miatt.

A nagy esélyesnek kikiáltott – és többek között a 37 esztendős, 59-szeres horvát válogatott Jerko Lekóval is felálló – zágrábi CB Loop Superprint csapatát végül 1-0-ra legyőzte a döntőben a ludbregi Radicek legénysége, így ők zsebelhették be az első helyezésért járó 8 ezer kunás díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában