Vízilabda

2018.06.17. 19:37

Kanizsa VSE: Harmadik meccs dönt az ob I-ről

A Kanizsa VSE elszántan készült a vízilabda ob I-ért kiírt osztályozóra, és ez a hozzáállás tükröződött is a hét végi eredményeken. Az UVSE ugyan nyert a budapesti első találkozón, a KVSE viszont ötméteresekkel hozta a kanizsai meccset, így harmadik mérkőzés dönt.

Kühne László

Nagy jelentőségük volt tegnap az ötmétereseknek Fotó: Gergely Sz.

UVSE–Kanizsa VSE 15–12 (2–5, 5–2, 5–3, 3–2) Budapest, Hajós-uszoda, 100 néző. Jv.: Mucskai, Kovács Cs.

KVSE: Pelle – Salamon 3, Bicskei 2, Dobay G. 3, Balli, Kaszper G., Kéri 1. Csere: Vadovics, Dobay P., Szilvasán 2, Mocsári, Horváth B. 1, Páncsics, Szilágyi. Edző: Ludányi Kadosa. Az osztályozó első mérkőzésének első negyedében a kanizsaiak begyújtották a rakétákat, az ob I 15. helyezettje csak a második negyedben tudta rendezni sorait. A harmadik és negyedik felvonást behúzta a vendéglátó, de nagy különbség nem mutatkozott a két alakulat között. Így következhetett a másnapi nagykanizsai visszavágó.

Nagy jelentőségük volt tegnap az ötmétereseknek Fotó: Gergely Sz.

Kanizsa VSE–UVSE 12–10 (2–3, 2–2, 4–3, 1–1, 3–1)

Nagykanizsa, 200 néző. Jv.: Marnitz, Rubos. Kanizsa: Pelle – Salamon 4, Bicskei 3, Dobay G. 3, Balli 1, Kaszper, Kéri. Csere: Vadovics, Dobay P., Szilvasán, Mocsári, Páncsics, Szilágyi 1. Edző: Ludányi Kadosa. Remek hangulatban, szépszámú közönség előtt kezdtek a csapatok, még az uszodán kívül is jól lehetett érzékelni, mikor dob gólt a hazai együttes. Kiélezett csata zajlott a medencében, és az UVSE rutinja látszott dönteni. A hazaiak azonban nem hagyták magukat, szívós és kemény játékot mutattak be. Váltott vezetés után, az utolsó játékrészben Pelle Balázs nagyokat fogott, majd csapata kiharcolta az egyenlítést a négyszer nyolc perc végén. Következhettek az ötméteresek, amelyekkel győzött a Kanizsa VSE. Így az ob I-es tagságról harmadik meccs dönt, amit június 24-én Budapesten rendeznek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában