Események

2018.03.18. 14:00

A jövő hét sportkínálata

Lássuk kiknek drukkolhat a jövő héten!

ZH

Fotó: Szakony Attila

MÁRCIUS 21., SZERDA

KOSÁRLABDA A férfi kosárlabda-bajnokság A-csoportjának alapszakasza a hajrájánál tart, és minden egyes mérkőzésnek megnő a jelentősége. A Zalakerámia-ZTE KK együttese szerdán 18 órakor a PVSK csapatát fogadja a Zalakerámia Sportcsarnokban.

MÁRCIUS 23., PÉNTEK

KOSÁRLABDA A női Magyar Kupa nyolcas döntőjét Sopronban rendezik és pénteken kezdődnek a küzdelmek. A ZTE NKK csapata 13 órától a CMB CARGO UNI Győr csapatával méri össze erejét a negyeddöntőben. A győztes bejut a szombati elődöntőbe, a vesztes búcsúzik a küzdelmektől.

MÁRCIUS 24., SZOMBAT

KÉZILABDA A férfi NB II Délnyugati csoportjában za-lai rangadót rendeznek. A Keszthelyi Georgikon DSE szombaton 17 órától fogadja a Nagykanizsai Izzó SE csapatát a Csokonai Sportcsarnokban.

KOSÁRLABDA A férfi NB I A-csoportjában kemény feladat elé néz a Zalakerámia-ZTE KK, hiszen 18 órától a Szolnoki Olaj KK vendége lesz. Az elmúlt szezonban az egerszegiek sok borsot törtek az Olaj KK orra alá, a ZTE KK szurkolói azt remélik, hogy ezúttal is így lesz.

LABDARÚGÁS Az NB III Nyugati-csoportjában a Tarr Andráshida együttese Csornán vendégszerepel 15 órától. A tabellán elfoglalt helyezések alapján idegenben is esélyesnek számít a hidai csapat. A női NB II Nyugati-csoportban a kanizsai Ziccer NLSE csapata 11 órától a PMFC Keresztes Lovagok vendége lesz, míg ugyanezen a napon 13 órától a ZTE FC a Kőbányáért FNLA vendégszeretetét élvezi majd.

MÁRCIUS 25., VASÁRNAP

LABDARÚGÁS Az NB II-ben a már szebb napokat is látott ZTE FC és a Békéscsaba mérkőzése vasárnap 17 órától ad majd okot némi nosztalgiázásra. Mikor is a két klub stabil élvonalbeli csapatnak számított... Már csak emiatt is érdekes mérkőzés ígérkezik a ZTE Arénában, és a presztízs sem elhanyagolható szempont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában