ZTE RK

2017.11.19. 21:52

Jó játékkal nyert a ZTE RK

A férfi NB II-es röplabda bajnokság Nyugati csoportjának hatodik fordulójában a ZTE RK a PTE –PEAC csapatát fogadta. A hazaiak magabiztos játékkal kevesebb, mint egy óra alatt legyőzték a pécsieket.

Jóna István

Fotó: Pezzetta Umberto

ZTE RK-PEAC 3:0 (-10,-21,-14)

 

Zalaegerszeg, Ostoros Károly Csarnok, 50 néző

ZTE RK: Göczi R. Markó G. Koós K. Molnár B. Lesznyik K. Németh B. Domokos Á. (liberó) csere: Bognár Á. Gyenes Z. Tóth M. Büki B. edző: Domokos Lajos

A ZTE RK-ban mindenki egészséges volt és játékra jelentkezett, így Domokos Lajos edző nyugodtan várhatta a PEAC elleni találkozót. A keretben három újonc is lehetőséget kapott – Domokos Ádám, Tóth Medárd, Büki Barnabás, – aki jó játékkal hálálták meg edzőjük bizalmát. Az első szettől kezdve irányította a mérkőzést a megyeszékhelyi alakulat és határozott nyitásokkal és meggyőző mezőnymunkával végig kézben tartották a mérkőzést. A vendégeknek csak fellángolásaik voltak, de nem tudták megnehezíteni a ZTE RK dolgát. A hazai csapat fölénye győzelmet aratott.

Fotó: Pezzetta Umberto

Domokos Lajos:- Az elejétől kézben tartottuk a mérkőzést. A PEAC hat játékossal érkezett. Fizikálisan és gondolkodásban is az ellenfél fölé nőtt a csapatom. Teljesen megérdemelt a győzelmünk. Mindent elmond, hogy 54 perc alatt végeztünk.

A ZTE RK a következő három fordulóban is hazai pályán játszik, melyek közül az elsőt november 25-én játssza a jelenlegi első Kaposvár RAF ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában