Trió Egerszeg

2017.12.15. 20:48

Játszhatnak a Real Madrid ellen is

A teremlabdarúgó Csarnok Kupa 34 év feletti öregfiúk kategóriájában győztes Trió Egerszeg megtisztelő meghívást kapott: az egerszegiek is részt vehetnek a nagyszabású, salgótarjáni Gabora Gálán, ahol a Real Madrid öregfiúk is indul.

Kerkai Attila

A Trió Egerszeg ebben az összeállításban nyerte meg a Csarnok Kupa 34 év feletti öregfiúk tornáját Fotó: a szerző

A Trió Egerszeg nem ismeretlen a teremtornák világában, korábban például a Csarnok Kupán kétszer lett második és egyszer győzött. Szente Gábor, a csapat vezetője elmondta, hogy kilencvenöt százalékban azonos összetételben játszanak évek óta, legismertebb játékosaik az élvonalat is megjárt volt ZTE-s Molnár Balázs, Józsi György és Kaj András. Rajtuk kívül a győztes csapatban Szente Gábor, Kovács Gábor, Orbán Attila, Papp Tamás, Győrfi István, Odonics Péter, Vörös Miklós, Nikitscher Norbert és Bencze Péter szerepelt még. A fiúk számára a mostani sikerrel viszont még nem ért véget a teremszezon.

- Megérdemelten nyertük meg az idén a Csarnok Kupát, és szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy Nyugat-Magyarországon az egyik legjobb öregfiúk csapat a miénk – ezek már Szente Gábor szavai. – Tavaly a szombathelyi Szilveszter Kupán ezüstérmesek voltunk, s most is készülünk a december 27. és 30. között sorra kerülő erőpróbára. Úgy tudjuk, ezt a viadalt zalai csapat még nem nyerte meg, jó lenne, ha mi lennénk az elsők. Január végén pedig jön a hagyományos salgótarjáni Gabora Gála, a legnagyobb hazai öregfiúk torna.

A Trió Egerszeg ebben az összeállításban nyerte meg a Csarnok Kupa 34 év feletti öregfiúk tornáját Fotó: a szerző

Szente Gábor ezzel kapcsolatban elmondta, hogy itt már Trió Zalaegerszeg Öregfiúk néven indulnak majd, és nem kis nevekkel szeretnének kiegészülni. De nézzük, mire is gondolt.

- Úgy tervezzük, hogy a Gabora Gálára „leigazoljuk” Csóka Zsoltot, Kenesei Krisztiánt és talán Ferenczi Istvánt is – tudtuk meg a továbbiakban. – Mindannyian futballoztak Egerszegen, felvettük velük a kapcsolatot, és szívesen jönnének ők is. Úgy tudjuk, a tornát a sporttelevízió élőben közvetíti és a Real Madrid öregfiúk csapata is részt vesz rajta, szóval szeretnénk Zalaegerszeget méltóképpen képviselni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában