Motocross

2018.09.17. 18:02

Horváth Ádám keményen kezdte az őszi szezont

A Kanizsa Motocross SE 10 éves, 65 ccm-es motorral versenyző sportolója, Horváth Ádám a csehországi Európa-bajnoki döntő után rövid pihenést követően augusztus közepétől újra edzésbe állt és máris túl van két őszi versenyen. 

Kerkai Attila

Horváth Ádám győzött Dunavecsén Fotó: KMSE

A kanizsai Zrínyi-iskola ötödik osztályos tanulója Veszprémvarsányban a KlímaSzig Kupa 4. fordulójában versenyzett, ahol géposztályában jó motorozással a 3. helyen végzett. Egy hétre rá következett

Horváth Ádám győzött Dunavecsén Fotó: KMSE

a Dél Kupa Dunavecsén, ahol Horváth Ádám az első futamban 2. lett, de a második futamot már egy nagyon gyors és stabil versenyzéssel az 1. helyen fejezte be. Ezek eredményeként pedig az eredményhirdetéskor a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Megelőzve egyik nagy ellenfelét, az idei magyar bajnokjelöltet is!

A kanizsai fiatal az elkövetkező hetekben sem pihen, hiszen a jövő hét végén Horvátország és Szlovénia közös bajnokságának fordulójában versenyzik majd Szlovéniában, aztán a szlovák kupasorozat következő állomására utazik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában