Atlétika

2017.12.14. 19:50

Holtversenyben és „simán”

Kőszeg jelentette az idei utolsó állomást a Sport XXI atlétikai programban, melyben a 9-12 éves korosztály tagjai érintettek.

Kerkai Attila

A megyeszékhelyi atlétikai klub U11-es, illetve...

Természetesen teremben zajlottak már az események és a nemzetközi szövetség által összeállított játékos programsort teljesítették a résztvevő fiatal sportolók. Köztük a zalai klubok képviselői, így a Zalaszám-ZAC és a Keszthelyi VDSE atlétái is.

A ZAC az U13-as korosztályban szoros küzdelemben, holtversenyben állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Míg az U11-es korcsoportban tisztán csak zalai sportolók kerültek az első három helyre, hiszen a ZAC sportolói mellett a KVDSE fiataljai is érmet szereztek. A sorrendet a csapaton belüli helyezési számok határozták meg.

A megyeszékhelyi atlétikai klub U11-es, illetve...

 

...U13-as bajnokcsapatának tagjai Fotó: ZAC

Eredmények. U13: 1-2. Zalaszám-ZAC „A” (Horváth Krisztián, Ebedli Dominik, Gaál Máté, Kozma Ádám, Király Kíra, Magyar Dorka, Simon Sára Dorka, Kósi Boglárka) és Szombathelyi Sportiskola „A” 11-11 pont, 3. Szombathelyi Sportiskola „B” 13 pont.

U11: 1. Zalaszám-ZAC „A” (Major Ágnes, Gudics Regina, Czigány Emma, Czigány Mátyás, Káldi Panna, Németh Milán, Kis Dávid, Lákovics Márk) 8 pont, 2. Keszthelyi VDSE (Csahóczi Kamilla, Bán Bianka, Horváth Bálint, Lóth Levente, Sólyom Bálint, Nagy Amarilla, Sárompek Virág, Lakesz Flórián) 13 pont, 3. Zalaszám-ZAC „B” (Ruzsics Milán, Söjtöri Milán, Kell Botond, Bartáki Panka, Schüller Zóra, Ágoston Jázmin, Nagy Roland, Nagy Dávid).

A versenyzőket Hajas Éva, Bacsa Istvánné, Góczánné Tóth Zsuzsa, Szabó Gábor, Pajor László (Zalaszám-ZAC) és Béres Tibor, Kaszás Judit (KVDSE) edzők készítették fel a viadalra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában