Lábtoll-labda

2017.10.18. 20:02

Három hazai bajnoki cím az ifi lábtoll-labda OB-n

Az évtizedes hagyomány alapján idén is a dél-zalai város adott otthont az ifjúsági lábtoll-labdások országos bajnokságának.

Kühne László

A bajnok lánycsapat.

Fotó: Kühne László

Ebben az évben már a huszonegyedik hasonló megmérettetésre került sor, melyen a házigazda Zemplén SE versenyzők remekül szerepeltek, hiszen a megszerezhető négy aranyéremből hármat sikerült itthon tartaniuk.

A kanizsai Kunics Réka egyéniben, majd társaival, Balogh Eszterrel és Tukszár Zsófiával csapatban is kiemelkedett a mezőnyből. A zemplénes fiúk Horváth Gergő irányításával csapatbajnoki címet szereztek, egyéniben pedig Gergő a dobogó második fokára állhatott fel.

Kunics Réka – aki szeptembertől már a fővárosi Testnevelési Egyetem hallgatója lesz – nagy kedvvel játszott a viadalon, melynek hála be is gyűjtötte ötödik egyéni és ötödik csapatban szerzett ifjúsági országos bajnoki címét is. A szepetnekiek legjobb eredményét 6. helyezésével fiú csapatuk érte el.

A bajnok lánycsapat.

21. Ifjúsági lábtoll-labda ob, Nagykanizsa. Jobb zalai eredmények. Leány csapat (13 induló): 1. Balogh Eszter, Kunics Réka, Tukszár Zsófia (Zemplén SE). Leány egyéni (25): 1. Kunics Réka. Fiú csapat (13): 1. Bencsik Martin, Horváth Gergő, Tolnai Gergely (ZSE), ...6. Buda Levente, Czuri Erik, Hohl Bálint, Orsós Dávid, Soós András, Szomi Alexandra (Szepetnek SE). Fiú egyéni (29): 2. Horváth Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában