Nem játszanak

2018.03.18. 09:11

Elmarad a ZTE FC Cegléd elleni mérkőzése!

Vasárnap reggel indulás előtt értesítette az MLSZ a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapatát, hogy ne keljenek útra Albertirsára, ahol ma 15 órától a Cegléddel játszott volna bajnoki találkozót.

Kerkai Attila

Fotó: Pezzetta Umberto

Mint megtudtuk, a szombati eső  is már alaposan eláztatta a játékteret, az éjjel pedig 8-10 centiméter friss hó hullt. A  Cegléd „albérletben” játszik  Albertirsán, az Ecsedi László Sporttelep üzemeltetője vasárnap reggel jelezte:  nem tudnak munkagépekkel rámenni a pályára, hogy letakarítsák a havat.

Az MLSZ engedélyezte a találkozó halasztását,  ahogy több másik NB II-es mérkőzését is: így elmarad a Dorog- Soroksár, a Vác – Mosonmagyaróvár, a Szolnok – Sopron, a Budaörs – Szeged 2011, a Nyíregyháza – Kazincbarcika, a Csákvár – Kisvárda találkozó is. Elmarad továbbá a Gyirmót – Siófok találkozó is, így egyedül csak a Békéscsaba – Győr vasárnapi mérkőzést rendezik meg. A elmaradt mérkőzéseket az MLSZ döntése értelmében április 25-én pótolják.

(Kiemelt kép: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában