Judo

2018.02.20. 20:40

Egerszegi dobogó a judósok országos diákolimpiáján

A Somogyszobi Judo Klub szervezésében Kaszón rendezték meg a közelmúltban a serdülő fiú „B” országos judo diákolimpiát, melyről a zalai színek képviselői egy éremmel tértek haza.

Kerkai Attila

A zalai dobogós Mátéffy Gábor (középen) valamint edzői, Varga Zoltán (balról) és Nagysolymosi Sándor Fotó ZJSE

Zala megyét a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület, a Nagykanizsai Judo Klub-Röntgen Kanizsa, valamint a Nagykanizsai TE 1866 Judo Szakosztálya képviselte, illetve sportolóik, akik ezúttal iskoláik színeiben indultak.

A zalaiak közül legjobb eredményt Mátéffy Gábor, a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület versenyzője, az Öveges József Általános Iskola tanulója érte el, aki nagyszerű versenyzéssel, három győzelem után bronzérmet szerzett a 45 kilogrammos súlycsoportban.

A zalai dobogós Mátéffy Gábor (középen) valamint edzői, Varga Zoltán (balról) és Nagysolymosi Sándor Fotó ZJSE

Az eggyel fiatalabb korosztályú Varga Áron, a Mindszenty József Általános Iskola tanulója nagyszerűen küzdött a serdülők között, de ez most az éremszerzéshez nem volt elegendő.

A Nagykanizsai Judo Klubból a Nagyrécsei Általános Iskola tanulója, Garamszegi Bálint az 55 kilogrammos súlycsoportban az ötödik helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában