Női labdarúgás

2017.10.17. 21:20

Egerszegen „gázolt” a Fradi

A labdarúgó női Magyar Kupa 2. fordulójában a ZTE FC az NB I listavezetője ellen lépett pályára – és megalázó vereséget szenvedett.

Gergály György

A fővárosi zöld-fehérek nem becsülték le az NB II-es zalaiakat – annyi gólt rúgtak, amennyit csak bírtak

Fotó: Pezzetta Umberto

ZTE FC–Ferencvárosi TC 0-19 (0-10)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Harcsár.

ZTE: Fülöp – Major, Nagy, Kerkai, Tauker (Horváth K.) – Bánfi, Császár, Németh, Jelencsics (Gagyi) – Gáspár, Szegedi. Edző: Pergel Andrea.

Gólszerzők: Kovács P. (3), Diószegi (3), Mosdóczi (3), Nagy Á. (2), Poljak (2), Szabó V. (2), Csiki, Fenyvesei, Boakye, Császár (öngól).

A papírforma a vendégek biztos győzelmét ígérte. A fővárosiak nem becsülték le ellenfelüket, annyi gólt szereztek, amennyit tudtak. A ferencvárosi gólgyár már a 2. percben beindult. Akadt olyan időszak, amikor percenként rúgták a gólokat a vendégek.

A Ferencváros kiütéses győzelmével a Magyar Kupa 3. fordulójába jutott.

Pergel Andrea: „Sérülések miatt a csapat több alapembere hiányzott, ami csak tovább nehezítette dolgunkat. Az eredmény sajnos hűen tükrözi a két csapat közötti tudásbeli különbséget.

A fővárosi zöld-fehérek nem becsülték le az NB II-es zalaiakat – annyi gólt rúgtak, amennyit csak bírtak

A lányok becsülettel küzdöttek, de ki kell mondani, hogy ennyivel jobb és ennyivel jobb volt nálunk ma is a Ferencváros.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában