Foci

2017.10.23. 15:09

Dubek is örül a góljainak és a három pontnak

Mint már beszámoltunk róla, a duplázó Tomás Dubek két találatával a ZTE FC vasárnap hazai pályán 2-0-ra győzte le a Soroksárt a labdarúgó NB II-ben.

Kerkai Attila

Tomás Dubek kétszer is pontosan célzott a Soroksár ellen, ami a ZTE-nek győzelmet ért

Fotó: Katona Tibor

Az egerszegiekhez nyáron érkezett szlovák labdarúgó annak örült, hogy góljaival segítette együttesét abban, hogy nagyon fontos három pontot szerezzen.

A találkozó egyértelmű nyerő embere tehát Tomás Dubek volt, aki első góljait szerezte meg a ZTE színeiben.

- Mindenképpen nyerni akartunk, az, hogy végül az én góljaimmal sikerült, számomra külön öröm mondta el Dubek a találkozó után érdeklődésünkre. Ám az volt a fontos, hogy a csapatot segíthettem. A középpályán több szerepkör is van, eddig inkább védekezőbbet töltöttem be. Az ember pedig mindig azt csinálja, amit kérnek tőle, de ez a mai, szabadabb játék nekem jobban fekszik. Régóta vártam már, hogy gólt is lőjek, végre sikerült.

Tomás Dubek kétszer is pontosan célzott a Soroksár ellen, ami a ZTE-nek győzelmet ért
Fotós: Katona Tibor

A két szakvezető pedig így értékelt a lefújást követően.

Zoran Spisljak: „Nehéz helyzetben voltunk a találkozó előtt, s azt is tudtuk, hogy a Soroksár próbálja majd sokat járatni és birtokolni a labdát. Tény, hogy volt helyzetük, de azt gondolom, hogy nekünk is. A három pont megszerzése nagyon fontos volt, ám gratulálok a Soroksárnak is a játékához.”

Lipcsei Péter: „A három pont megszerzéséért gratulálok a ZTE-nek, volt két lövése, amiből két gól született. Mi viszont itthagytunk három pontot, hiszen annyi helyzetünk volt ezen a meccsen, mint az egész bajnokságban. A koncentráció hiányzott a végén.”

 

További eredmények a labdarúgó NB II 14. fordulójában: Kisvárda-Dorog 2-0, Vác-Gyirmót 2-1, Cegléd-Budafok 3-1, Mosonmagyaróvár-Szeged 1-0, Békéscsaba-Szolnok 1-2, Csákvár-Budaörs 1-5, Siófok-Nyíregyháza 1-0, ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3, Sopron-MTK 0-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában