Sporttigris Kupa

2017.12.12. 19:15

A Czupi Csárda nyerte meg a jubileumi tornát Lentiben

A határ menti városban immár tizedik alkalommal rendezték meg a Sporttigris Kupa teremlabdarúgó tornát, melynek küzdelmei az idén is két napon át zajlottak.

Kerkai Attila

A teremlabdarúgók tizedik Sporttigris Kupáján a Czupi Csárda együttese bizonyult a legjobbnak Fotó: a szerző

A csoportmérkőzések után az egyenes kieséses szakasz következett, melynek végére a legjobb négy között az alábbi sorrend alakult ki: 1. Czupi Csárda, 2. Trió Egerszeg, 3. Joó-Vasi Duó, 4. Old Star.

A teremlabdarúgók tizedik Sporttigris Kupáján a Czupi Csárda együttese bizonyult a legjobbnak Fotó: a szerző

Természetesen különdíjakat is kiosztottak a szervezők. A legjobb 18 év alatti játékos az Ostrom Gumiszerviz felajánlásával Kiss Bálint (Czupi Csárda) lett. A legjobb hazai játékosnak járó elismerés mellé a Horváth Gergő Emlékdíjat is elnyerte Szabó Zsolt (Joó-Vasi Duó). Legjobb hazai kapus (Horváth István Emlékdíj): Balogh Balázs (Joó-Vasi Duó). A torna legjobb kapusa: Kovács Gábor (Trió Egerszeg). A torna legjobb játékosa: Horváth Gergő (Joó-Vasi Duó). Gólkirály: Polareczki Roland (Czupi Csárda, 7 góllal).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában