Teljesítették a kihívást

2018.10.19. 19:51

Az STG Zalaegerszeg a Spartan Beast futamon indult

Az év utolsó hazai Spartan Race versenyének Miskolc adott otthont, ahol a Spartan Training Group Zalaegerszeg csapata is részt vett.

Kerkai Attila

A csapat tagjai, állnak (balról): László Mónika, Kálmán Norbert, Szakony Márk, Dvornyik Bettina, Varga Gábor, Hegyi Márk, Németh Tamás, Hegyi László, Végh Ildikó, Hegyi Alexandra. Elöl Auer Aliz, Belső Tamás és Kaj László Fotó: STG Zalaegerszeg

A magyar rendezésű Spartan versenyek három szintből állnak, nehézségi sorrendben Spartan Sprint (5+ km, 20+ akadály), Spartan Super (13+ km, 25+ akadály) és Spartan Beast (20+ km, 30+ akadály). Október 13-án, szombaton a Beast futamban rajtolt a tizenkét zalai STG-tag. Reggel még senki nem tudta, milyen táv és milyen akadályok várnak az indulókra.

A csapat tagjai, állnak (balról): László Mónika, Kálmán Norbert,
Szakony Márk, Dvornyik Bettina, Varga Gábor, Hegyi Márk, Németh
Tamás, Hegyi László, Végh Ildikó, Hegyi Alexandra. Elöl Auer Aliz,
Belső Tamás és Kaj László Fotó: STG Zalaegerszeg

A Bükki Nemzeti Parkban a táj kárpótolta a mezőny tagjait a verejtékért, s a csapat tagjai kitartóan támogatták egymást, és segítettek akár más csapat tagjainak is, hiszen rengeteg versenyző küzdött begörcsölt vádlival és a fájdalommal. Végül közel 28 km, 1400 méter szintemelkedés és 36 akadály leküzdése után ért célba az STG Zalaegerszeg csapata, amely teljesítette a távot, vele együtt a kihívást, amire oly keményen készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában