Hazai siker született

2018.08.16. 17:54

Átteniszezték az éjszakát Keszthelyen

Immár tizenötödik alkalommal rendezte meg az elmúlt hétvégén a Helikon TC éjszakai páros teniszversenyét.

Góth Imre

résztvevők „másnap reggel”. Csak betegség esetén van üresedés a mezőnyben Fotó: Góth Imre

A mezőny az elmúlt évek hasonló rendezvényei során alakult ki, és ebben nincs semmi túlzás. Ma már minden résztvevő naptárában szerepel a keszthelyi verseny, és a játékosok számára annyira fontos a megjelenés, hogy egy-egy helyre csak akkor lehet új indulóként bekerülni, ha valaki ne adj isten éppen megbetegszik, és nem tud indulni.

résztvevők „másnap reggel”. Csak betegség esetén van üresedés a mezőnyben Fotó: Góth Imre

A Budapestről, Székesfehérvárról, Nagykanizsáról, Marcaliból és Zalaegerszegről érkezett játékosokat az idei erőpróbán a rendezők nevében Horváth Imre, a Helikon TC elnöke köszöntötte. A pályákra kőkemény játékot kívánt a sportembereknek, a salak mellett viszont a barátságra és az egymás iránti figyelemre hívott fel minden résztvevőt. Példaként délutáni bicikli útját mesélte el az egybegyűlteknek, aminek során egy kidőlt fa került a kerékpárútra. Míg nagy nehezen félre tudta ráncigálni, egy tucat ember kerülte ki segítségnyújtás nélkül és helyett. Összefogással gyorsabban végzett volna... A jubileumi tornán öszszesen 24 páros indult, ők 4 pályán 6-os csoportban körmérkőzést játszottak hajnali 2 óráig. A győzelmet végül a helybeli Eke László–Farkas Kornél duó szerezte meg. – Örülünk, hogy ismét vendégül láthattunk közel 150 embert, akik jól érezték magukat Keszthelyen, és elviszik a város jó hírnevét: érdemes ide jönni, kirándulni, mocorogni. – mondta a versenyt követően Horváth Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában