Megvan az első bajnoki pontjuk

2018.09.25. 19:09

A Tungsram első félidei lendületére van szükség

Ellentétes félidők mérkőzésén a Tungsram SE Nagykanizsa férfi NB I B-s kézilabda együttese megszerezte első pontját a bajnokságban.

Kühne László

Tóth Károly Attila, az N. Izzó SE játékosa hat góllal járult hozzá csapata idegenbeli pontszerzéséhez Fotó: Szakony/Zalai Hírlap

Budai Farkasok – Tungsram SE Nagykanizsa

34-34 (15-24)

Budaörs, 150 néző. Jv.: Héjja, Kónya.

Tungsram: Balogh Á. – Bazsó 4, Gyimesi 3, Tóth K. 6, Balogh P. 4, Nagy A. 2, Kovacsics 1. Csere: Miklós G. (kapus), Vadász 1, Gazdag 7/3, Hári 4, Kiss G., Csalló, Bécsi 1, Bándi 1. Edző: Madarász Péter.

Az első fordulóban győzelmet szerző Budai Farkasok legénységéhez látogatott a veresége után értelemszerűen javítani készülő nagykanizsai Tungsram SE. S hogy a dél-zalai gárda a csorbát kiköszörülni szerette volna, arra bizonyságul szolgált első félidei teljesítménye, hiszen egyszerűen átgázoltak a budaörsi ellenfelükön. Gyakorlatilag min­den sikerült a játékukban, amit az első harminc percben kiviteleztek. A második félidőben sem volt jó ideig problémájuk, aztán a kanizsaiak a trénerük, Madarász Péter megfogalmazása szerint, fonalat vesztettek mind támadásban, mind védekezésben. Onnantól a vendéglátók ezt ki is használták és nagy hajrába kezdtek, amiből aztán az sült ki, hogy a végén a találkozó állása döntetlen lett. A Tungsram az előző heti kupatovábbjutása után megszerezte a 34-34-es végeredménnyel első pontját az NB I B-s bajnokságban is.

Jó: Tóth K.

Tóth Károly Attila, az N. Izzó SE játékosa hat góllal járult hozzá csapata idegenbeli pontszerzéséhez Fotó: Szakony/Zalai Hírlap

Madarász Péter: „Egy nyerhető mérkőzésen szereztünk mindössze egy pontot úgy, hogy a 38. percig szinte minden a legjobban, majd attól kezdve 22 percen keresztül minden a legrosszabbul sikerült számunkra. Az biztos, hogy az első félidei játékunkra bátran építhetünk és azon is leszünk, hogy azt a produkciót tudjuk tartósan hozni az elkövetkezendő bajnoki mérkőzéseinken.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában