Futsal

2018.05.24. 19:06

A Nagykanizsa NB II-es álmai nem váltak valóra

Nagykanizsai Futsal Club szurkolói kihasználtak gyakorlatilag minden négyzetcentimétert a helyszínen, hiszen megtöltötték a Zsigmondy- csarnokot, így várva a kanizsai futsalosok NB II-es osztályozójának visszavágóját a Maglódi TC ellen.

Kühne László

A triplázó Szakmeiszter János lő kapura a maglódiak között Fotó: Szakony Attila/ZH

Nagykanizsai Futsal Club – Maglódi TC 4-4 (1-3)

Nagykanizsa, 400 néző. Jv.: Kovács G. (Ibriksz, Blum).

Nagykanizsa: Szőke R. – Béli, Szőke Á., Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Szakmeiszter Á. (kapus), Rácz Sz., Latin, Budai, Pesti. Edző: Bagó Gábor.

A találkozó kezdete az eredeti időponthoz képest kicsit késett, de a kanizsaiak igyekeztek nem késlekedni. Azonnal próbálták magukhoz ragadni a kezdeményezést, egy hazai felsőléces támadás jelezte: a hazaiak komolyan gondolják, hogy 4-8-ról visszajönnének a párharcba. Különösen Béli Milán volt elemében, de ami kispályán és teremben sikerült volna neki, az ezúttal nem jött be, majd Szőke Ádám is nagy szóló után hibázott. A vendégek egy szabadrúgásból betaláltak, innen talán még nem lett volna baj, de 0-3-nál már kisebbé vált a fordítás esélye. Béli büntetőből ugyan szépített, de fordulás után jól érezhetően csökkent a meccs lendülete. Szakmeiszter János néhány másodperc alatt duplázott, a 36. percben így lett hirtelen 3-3, de ez más csak ahhoz volt elegendő, hogy a vége 4-4 legyen, a kanizsai álmok pedig a feljutásról ezúttal szertefoszlottak.

A triplázó Szakmeiszter János lő kapura a maglódiak között Fotó: Szakony Attila/ZH

Gólszerzők: Béli (20.), Szakmeiszter J. (35., 36., 38.), illetve Camin (11.), Rábold (14., 38.), Horváth R. (18.).

Az osztályozó győztese: Maglódi TC, 12-8-as összesítéssel.

SZAKMEISZTER JÁNOS ÉRTÉKELT

– Egy jó és rutinos csapat ellen kellett volna ledolgoznunk a hátrányunkat – fogalmazott a találkozó után a triplázó Szakmeiszter János, a kanizsaiak játékosa. – Az elején úgy nézett ki, hogy sikerülhet, de miután kihagytuk a helyzeteket, saját hibáinkból elkerülhető gólokat kaptunk. Onnan pedig már nehéz volt felállni egy ilyen ellenféllel szemben. A szerencse sem állt mellénk, ugyanakkor egy nagyon hajtós mérkőzést vívhattunk, ilyet a bajnokságban bizony nem sokat tudtunk játszani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában