Tovább növelték az előnyüket

2018.05.25. 20:36

A Kanizsa VSE pólósai másodikak az OB I B rájátszásában

Biztos győzelmet könyvelhetett el a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda- együttese a felsőházi rájátszásban Békéscsabán.

Kühne László

Swietelsky-Békéscsabai Csirkefogók VK–Kanizsa VSE 6–16 (0–2, 2–4, 3–4, 1–6)

Békéscsaba, 50 néző. Jv.: Sándor, Madarasi.

Kanizsa: Pelle – Vadovics 3, Salamon 3, Balli, Dobay G., Kéri 2, Bicskei 2. Csere: Dobay P., Szilvasán 1, Páncsics 1, Mocsári 2, Kaszper 1, Horváth B., Szilágyi 1. Edző: Ludányi Kadosa. A nagykanizsaiak kissé tartottak a találkozótól, mindezt tették annak ellenére, hogy ellenfelük a felsőház nyolcadik helyén állt, vagyis jóval hátrébb helyezkedik el a dél-zalaiaknál. Jobb az óvatosság alapon azonban úgy is szálltak medencébe a KVSE pólósai, hogy rögtön a kezükbe ragadják az irányítást. Mindez olyan jól sikerült, hogy valamennyi negyedet nyerve végül magabiztos sikert könyvelhettek el.

Mindez azért sem jött roszszul a kanizsaiak számára, mert a tabellán őrzik a második helyezésüket, ráadásul a harmadik YBL döntetlenre végzett a BVSC II-vel. A kanizsaiak ugyan egy mérkőzéssel többet játszottak, de a két együttes között (a dél-zalaiak javára) most már négy pont lett így a különbség. A Kanizsa VSE éppen a hét végére kiírt, a listavezető KSI-vel szembeni találkozóját korábban lejátszotta, így ezen a hétvégén pihen.

Ludányi Kadosa: „Csabán a helyzetünket azért megkönynyítette, hogy a hazaiak két legjobbja nem volt ott, így egy újabb fontos győzelmet könyvelhettünk el.”

Jók: az egész kanizsai csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában