Mérkőzések

2018.04.21. 18:00

A jövő hét zalai sportműsora

Íme, a jövő hét legfontosabb sporteseményei!

ZH

A női kosárlabda-rájátszásban a ZTE NKK-tól (balról Jeffery, jobbra Parker a Szekszárd ellen) továbbra is ilyen elszántság várható Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

ÁPRILIS 24., KEDD

Győrben kezdődik a bronzcsata a női kosárlabda-élvonal rájátszásában, a házigazda és a ZTE NKK részvételével. Az első összecsapáson 18 órakor dobják fel a labdát.

A női kosárlabda-rájátszásban a ZTE NKK-tól (balról Jeffery, jobbra Parker a Szekszárd ellen) továbbra is ilyen elszántság várható Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

ÁPRILIS 25., SZERDA

A férfi kosárlabda-élvonal középszakaszában a Zalakerámia-ZTE KK a Paksot fogadja. A középházi mérkőzés 19 órakor kezdődik a Zalakerámia-sportcsarnokban.

A labdarúgó NB II 25. fordulójának elmaradt mérkőzését 17 órai kezdettel pótolja Cegléden a ZTE FC.

 

ÁPRILIS 27., PÉNTEK

A női kosárlabda NB I A bronzcsatájának második találkozóját Zalaegerszegen vívja a ZTE NKK és a Győr. Kezdés 19 órakor a Zalakerámia-sportcsarnokban. A párharc itt akár el is dőlhet.

A férfi kézilabda NB II-ben (Délnyugati csoport) 18 órai kezdettel Siklóson játszik a Nagykanizsai Izzó SE.

A férfi kosárlabda NB II Nyugati csoportjában a Ricsilla Sport 19.30-as kezdéssel a Siófoki Kosársuli csapatát fogadja a megyeszékhelyi Zrínyi gimnáziumban.

 

ÁPRILIS 28., SZOMBAT

A férfi kosárlabda-élvonal középszakaszában Szegedre látogat a ZTE KK. Az egerszegiek a 6. fordulóban 19 órai kezdettel lépnek pályára.

A férfi tekézők Szuper Ligájában bajnoki döntőnek beillő összecsapás következik Zalaegerszegen. A Városi Sportcentrumban 10 órai kezdettel a címvédő ZTE-FMVas az éllovas Szegedi TE-t fogadja az utolsó előtti fordulóban.

A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 20. fordulójában csak egy zalai csapat lesz érdekelt: a nagykanizsai Ziccer-NLSE 11 órai kezdettel az SC Sopront fogadja a Mindenki Sportpályáján.

A megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában a 25. forduló következik. A szombati program (minden meccs 16 órakor): Hévíz-Becsehely, Gyenesdiás-Lenti TE, Nagykanizsa-Kiskanizsa, Gellénháza-Pókaszepetk.

A férfi kosárlabda NB II Nyugati csoportjában 17 órai kezdettel Zalaegerszegi KK- Marcali VSzSE találkozó lesz az Ostoros-csarnokban.

A női kézilabda NB II-ben (Délnyugati csoport) a Hévíz SK 14 órai kezdettel a Kaposvári SE-t fogadja a Városi Sportcsarnokban.

 

ÁPRILIS 29., VASÁRNAP

A labdarúgó NB II 32. fordulójában a ZTE FC a Dorog gárdáját fogadja. A mérkőzés 17 órakor kezdődik a ZTE Arénában.

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában a 25. forduló kerül sorra. Ennek keretében a Tarr-Andráshida 16.30-as kezdéssel hazai környezetben játszik, ellenfele pedig a Gyirmót FC Győr második csapata lesz.

A vasárnapi program a megyei labdarúgó bajnokság I. osztályának 25. fordulójában (mind 16 óra): Teskánd-Semjénháza, FC Keszthely-Szepetnek, Csesztreg- Csács-NSE, Zalaszentgrót- Zalalövő.

A férfi kézilabda NB II-ben (Délnyugati csoport) Bajára látogat a Georgikon Keszthely DSE. Az összecsapás 14 órakor kezdődik. A nőknél (Északnyugat) 13 órakor indul útjára a labda a Sárvár- Egerszeg KK találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában