Az NB I B-s tagság a tét

2023.06.03. 08:30

Nyerni akarnak az osztályozón a Tungsram férfi kézilabdázói

A Tungsram SE Nagykanizsa férfi kézilabda együttese, mely az NB II Délnyugati csoportjában szerzett bajnoki címet, pontosabban védte meg elsőségét, az NB I B-s osztályozó keretében lép pályára szombaton 15 órai kezdettel Siófokon.

Kühne László

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A kanizsaiak ugyanis a másodosztályú tagság lehetőségéért az Északi csoport bajnokával, a Rákosmenti KSK-val mérkőzhetnek meg. Csalló Ádám kanizsai legénysége tehát az utolsó, csömöri bajnoki meccse után még egyáltalán nem lazíthatott, szombaton délután háromtól ugyanis még vár rá feladat a Balaton-parti helyszínen.

– Mit is mondhatnék, edzünk és készülünk teljes erőbedobással – fogalmazott Csalló Ádám, a Tungsram SE Nagykanizsa férfi gárdájának edzője. – Az a legfontosabb, hogy valamennyi játékosom bevetésre kész és természetesen nyerni megyünk Siófokra.

Az osztályozós párharc egy mérkőzésen dől el az NB I B-s tagságért, s a nagykanizsaiak minden bizonnyal szeretnék is megörvendeztetni szurkolóikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában