Bronzcsata

2023.05.28. 10:30

ZTE KK - Körmend, nem nyitnak ki a kasszák

Zaol

Így ünnepelt a csapata a legutóbbi hazai győzelmük alkalmával a Körmend ellen

Fotó: Fehér Márk

Vasárnap 18 órakor rendezik a Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban  a kosárlabda NB 1, bronzéremért folytatott párharc utolsó mérkőzését, hiszen a három győzelemig tartó csata 2-2-re áll. A ZTE-nek kedvez a hazai pálya, de az örök rivális ellen semmiképpen nem lesz könnyű dolga. Itthon ugyan mindkét alkalommal győzni tudott a bronzcsatában, de Körmenden nagy vereségekbe futott bele a csapat. 

A mai mérkőzésre hatalmas az érdeklődés, a jegyek nagy része elkelt, a fennmaradt jegyeket már, csak online lehet megvásárolni, a pénztárak nem nyitnak ki. A kapuka 16.45-kor nyitják meg. Érdemes időben érkezni, hogy kényelmesen helyet foglalhasson mindenki. 

A mérkőzés végén tehát eldől ki lesz a 2022/23-as szezon bronzérmese, így a mérkőzés végén hivatalos éremosztásra kerül sor. Éppen ezért a csapat arra kér mindenkit, hogy a lefújást követően egyik fél szurkolói se menjenek be a pályára maradjanak a lelátón. (Az éremosztás után, biztosan lesz lehetőség közös ünneplésre a győztes csapattal)
Sportszerű buzdítást kérnek a csapatoktól. Szurkoljunk minél többen a zetés fiúknak, hogy a végén átvehessék a bronzérmet. 

Hajrá ZTE! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában