Kosárlabda NB 1

2023.05.28. 21:08

Sebastjan Krasovec távozik a ZTE KK-tól

Nem sikerült hazai pályán nyerni, így kicsúszott a Zalakerámia ZTE KK kezéből a bronzérem, hiszen nyert a Körmend 96-83-ra Zalaegerszegen, így 3-2-es összesítéssel nyerte meg a párharcot. Így értékeltek az edzők.

Kerkai Attila

Sebastjan Krasovec, a ZTE KK vezetőedzője utolsó mérkőzésén irányította az együttest.

Sebastjan Krasovec (ZTE KK): - Gratulálok a Körmendnek, de  gratulálnom kell a saját csapatomnak is. Bekerültünk a legjobb négy közé egy ilyen alacsony költségvetésű együttesként. Minden köszönet a csapatnak ezért a szezonért, a  stábnak is, a rehabilitációs csapatnak és az orvosi teamnek is. Mindössze két sérültünk volt a szezonban, őket is vissza tudtuk hozni a végére. Huszonhárom éves edzői pályafutásom során most állítottak ki először, amiért gratulálok a játékvezetőknek... Ez volt az utolsó mérkőzésem a ZTE csapatánál, köszönöm a klub menedzsmentjének, hogy megkaptam a lehetőséget. Egyelőre nem tudom hol folytatom.

Kocsis Tamás (Körmend): - A csapatnak gratulálok, mert elképesztő, ami munkát beletettek úgy a mai, mint az egész szezonban. Ez a csapat feltette a koronát ezzel a bronzzal erre a bajnokságra. Köszönet mindenkinek, segítőmnek, Németh leventének,  a rehabilitációért felelő Rácz Reninek, az erőnléti edző Hajmási Jánosnak is. Ez a szezon óriási csapatmunka volt és köszönöm a srácoknak, hogy elfogadtak, mint fiatal edzőt. Köszönöm a családomnak is, hogy segítettek a munkámban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában