Helyi sport

2023.04.02. 14:21

Hazai döntetlent játszott a ZTE FC II.

Az NB III-as zalai labdarúgó csapatok közül a ZTE FC II. gárdája volt a legfrissebb vasárnap, hiszen korábban lejátszotta a Komárom elleni bajnoki találkozóját, ami 2-2-es döntetlennel ért véget.

Kerkai Attila

Papp Csongor (23) találatával 2-1-re vezetett a ZTE II., de nem sikerült megtartani az előnyt Fotó: Szekeres Péter

ZTE FC II. - Komárom VSE 2-2 (1-1)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Szalai

ZTE FC II.: Németh E. - Király, Tullner, Sebestyén, Bedővári - Kámi, Jóna, Balabás - Baloteli, Bedő, Papp Cs. Vezetőedző: Koller Zoltán.

Gólszerzők: Baloteli (40.), Papp Cs. (55.), illetve Nagy Z. (24., 72.).

Kiállítva: Nagy T. (Komárom, 39.).

Az egerszegi fiatalok ugyan hátrányba kerültek, de a vendégeknél egy kiállítás és a szünet előtti egyenlítés kedvező helyzetbe hozta a ZTE FC II. csapatát. Jött is az újabb hazai gól, de mégsem sikerült megtartani az előnyt, így döntetlennel zárult a találkozó.

Koller Zoltán: "Azt sajnálom, hogy olyan helyzet után kaptunk gólt, amire készültünk, hiszen tudtuk, hogy a Komárom rögzített helyzetekből eredményes. Ezzel egyenlítettek, s most azt monsdom, hogy inkább vesztettünk két pontot, mint nyertünk egyet. Viszont a pont is pont, mindig jól jön."

Az FC Nagykanizsa-Veszprém, és a Zsámbék-Technoroll Teskánd  találkozók 16 órakor kezdődnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában