NB III

2023.03.17. 18:45

Győzelmi kényszer Kanizsán

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában a 26. forduló következik, és a zalai csapatok közül ezúttal az FC Nagykanizsa és a Technoroll Teskánd játszik hazai pályán, a ZTE FC II. idegenben szerepel.

Kerkai Attila

Lőrincz Bence (középen). Javítaniuk kell vasárnap

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Kezdjük az elején, vagyis a legjobb pozícióban tanyázó zalai csapattal, az FC Nagykanizsával. A dél-zalaiak a harmadik helyen állnak, de a legutóbbi két mérkőzésüket (III. Kerület, Puskás FC II.) elvesztették. Vasárnap 14 órától újra hazai pályán szerepelnek a kanizsaiak, ráadásul egy papíron esélytelenebb csapattal, a 16. helyezett Kelen SC-vel szemben.

– Hullámvölgyben van a csapat, de szeretnénk kilábalni belőle. Ehhez kell most egy győzelem, s noha vannak sérültek és betegek is, nem foglalkozunk ezzel. Aki rendelkezésre áll, annak kell a maximumot nyújtania – adta meg a vasárnapi „irányt” Gombos Zsolt vezetőedző.

A Technoroll Teskánd legutóbb közvetlen riválistól, a Csornától szenvedett vereséget. Vasárnap (14.00) a III. Kerületet látják vendégül, és óriási bravúrra volna szüksége Pergel Attila csapatának, hogy ne maradjon pont nélkül.

A harmadik zalai együttes a ZTE FC II. Minthogy a ZTE első csapata is vasárnap lép pályára, ráadásul mindenkire szükség van az NB I-es csapatnál, így Koller Zoltán edző egy egészen fiatal együttessel utazik majd a sereghajtó Mór csapatához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában