Karateérmek Sárvárról

2023.03.24. 10:00

Eredményes zalai szereplés Vasban, országos versenyen

A közelmúltban rendezték meg Sárváron a 21. Ippon Shobu országos karateversenyt, melyen jól szerepeltek a zalai fiatalok.

Kerkai Attila

A ZSKE versenyzői és Molnár Tamás edző Sárváron

Forrás: ZH

A 17 egyesület sportolóit felvonultató viadalon a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület hét versenyzővel vett részt, akik valamennyien éremmel térhettek haza. 

A 8–9 évesek között Balogh Miranda kata (formagyakorlat) és kumite (küzdelem) versenyszámban is az első helyen végzett. A 10–11 éveseknél Horváth Maja Viktória katában első, míg kihon ippon kumitében második helyen végzett. Nagy Kata (12–13 évesek) kumitében a harmadik helyen zárt. Ugyanebben a korosztályban Darók Izabella katában a legjobb nyolc közé került, kumitében a harmadik helyen zárt. Lőcsei Fanni Lili a 14–15 éves haladó korcsoportban formagyakorlatban a döntőbe került, és ott remek katával a második helyen végzett. Horváth Jókus Vivien ugyanebben a korosztályban, a haladó korcsoportban kumitében döntőzött, és a második helyet szerezte meg. A fiúknál Móricz Martin (14–15 éves) is szépen szerepelt: kumitében a harmadik, katában a negyedik helyen végzett. 

A szintén egerszegi Japán Út Harcművészeti Egyesületet Dancs Lora képviselte Sárváron. Ő a 14–15 éveseknél indult, és formagyakorlatban a harmadik helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában