Területi viadal

2023.02.22. 20:40

Súlyemelőaranyak és különdíjak Vasból

Területi minősítőversenyt és egy­ben Vas vármegye bajnokságát rendezték meg Szombathelyen. A sportág súlyemelés, így a ZTE SK tagjai is „hivatalosak” voltak a szomszédba.

Kerkai Attila

Az egerszegi küldöttség Szombathelyen: Simon Viktor, Danicser Anita, Varga Martin Csongor és az edző, Papp Péter

Forrás: ZTE SK

A területi viadaloknak és a vasi bajnokságnak rendszeres szereplői az egerszegi emelők is, aki pedig jártas a vasak világában, tudja, hogy ezek a viadalok nagyon fontos szerepet töltenek be a későbbi, rangosabb versenyekre való felkészülésben. Ez most is így volt, vagyis egyáltalán nem volt mindegy az elért eredmény. 

Zalai szempontból örömteli, hogy a legjobb utánpótlás korú sportolónak járó összevont különdíjat (serdülő, ifjúsági, junior) Varga Martin Csongor, a ZTE SK emelője érdemelte ki. A legjobb masters versenyző különdíja is Egerszegre került, Danicser Anita révén. 

A ZTE SK sportolóinak eredményei. Juniorok, 81 kg: 1. Simon Viktor 140 kg (65, 75). 89 kg: 1. Varga Martin Csongor 240 kg (105, 135). Felnőttek, +87 kg: 2. Danicser Anita 110 kg (50, 60).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában