Jótékonysági Kupa

2023.02.02. 19:36

Futball a kézilabdaklub utánpótlásáért

Kilencedik alkalommal és az elnevezéséhez illőn ismét nemes céllal rendezték meg a városban az elmúlt hétvégén a Jótékonysági Kupa teremlabdarúgó-tornát.

Kühne László

Az idei viadalt a Belezna nyerte

Forrás: KL

A csapatok a Tungsram-sportcsarnokban várták a startot: az A csoportban az Összevissza, a Captain, a Black Apple és Chemotox, a B-ben a Bonti Team, a Jerikó, az In-Team és a Calcio Jovis, a C-ben pedig a Sand, a Belezna, a Gedeon Team, illetve a Metaxa gárdája, valamint a sandi és a beleznai együttes vetélkedett. A tornagyőzelmet végül a Belezna szerezte meg, miután a fináléban – a vége előtt 10 másodperccel esett találattal – 1-0-ra győzte le a Metaxát, míg a harmadik a Gedeon legénysége lett. 

A szervezők Elit Liga néven indítottak egy, a többitől független csoportot is, itt a Függönyös FC, a Fenegyerekek, a Nagykar FC és a Pitykó Team közül utóbbi bizonyult a legjobbnak. 

A viadal keretében képződött bevételeket a szervezők ezúttal a Tungsram SE kézilabda-utánpótlásának támogatására ajánlották fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában