Ahogy azt kellett

2023.01.29. 17:05

Kanizsai győzelem a sakk szuperligában

A Tuxera Aquaprofit NSK sakk Szuperligában bajnoki címvédő csapata a sereghajtó Dr. Hetényihez látogatott és célja a minél nagyobb arányú győzelem kellett hogy legyen.

KL

Illusztráció

Forrás: pixabay.com

Dr. Hetényi Géza SK – Tuxera Aquaprofit SK 1:11

Budapest.

Eredmények (elöl a hazaiak): Haring – Balogh Cs. 0:1, Prorok – Antal döntetlen, Paschall – Márkus 0:1, Turzó – Horváth D. 0:1, Binder – Aczél 0:1, Papp G. - Medvegy 0:1, Kormos – Horváth Cs. 0:1, Döry – Csonka 0:1, Seres – Galyas jr. 0:1, Gelle – Palczert 0:1, Pervai – Krutti 0:1, Haszon – Demeter D. döntetlen.

A vendégek kimondottan határozottak voltak a bajnoki találkozó folyamán, tulajdonképpen csak az egyes és hármas táblánál volt akkora a csatározás, hogy a lehető legtovább dőljön el a pontok kiléte. Ugyanakkor Balogh Csaba és Márkus Róbert is győzelemmel abszolválta végül a partiját, így mindössze két remi mellett, valamennyi sakktáblán nagykanizsai győzelem született. A dél-zalaiak ezzel feljöttek közvetlenül a listavezető Paks mellé a bajnoki táblázaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában