Őrzik a veretlenséget

2023.01.27. 07:16

Az Egerszegi Titánok idegenbeli sikere a jégkorong OB III-ban

Ötödik mérkőzését is megnyerte a jégkorong OB III-ban az Egerszegi Titánok.

ZH

A képen sötét mezben Ambrus a Titánok egy korábbi mérkőzésén

Forrás: ZH

Semmelweis–Egerszegi Titánok 3-7 (2-4, 1-3, 0-0) 
Budapest, FTC sátras jégpálya. Jv.: Lővei, László. 
Titánok: Sipos – De Paoli, Wéhli, Simon, Szabó, Zelevics (első sor), Maslac, Varga, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Kéner, Szalontai, Barna, Egyed, Somogyi (harmadik), Barcsik, Göncz. Játékos-edző: Simon Alfonz. 
Gólszerzők: Tóth, Gerstenmayer, Nagy, illetve Szabó, Maslac, Ambrus, Bosnyák, Egyed, Somogyi (2). 

Nagyon elszántan kezdett és meglepte ellenfelét a házigazda, ám a Titánok gyorsan rendezni tudta a sorokat, és már az első harmad végén megnyugtató előnyben volt. A hazaiak nem bírták a maguk diktálta tempót, s a második harmadban fokozatosan föléjük nőtt az egerszegi együttes, amely tíz perc alatt három gólt ütve eldöntötte az összecsapást. A Semmelweis egyre idegesebben és keményebben játszott, a záróharmad pedig már nem tartogatott újabb találatot. 

Simon Alfonz: „Ellenfelünk nagy tempóban kezdett, kétszer is vezetett, de pontosabban játszva fordítani tudtunk. A folytatásban a hazaiak a játék helyett egyre inkább az ütközésekre helyezték a hangsúlyt, sokszor a szabályos kereteken túl. Higgadtak maradtunk, s növeltük előnyünket, a következő meccsen, a Hevület otthonában pedig szeretnénk bebiztosítani az elsőséget.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában