Press Dance TSE

2022.12.07. 20:17

Tánc és ritmikus gimnasztika sikerekkel

A megye­székhelyi Press Dance TSE ritmikus gimnasztikai szakosztálya Budapesten, táncosai pedig Temesváron szerepeltek az elmúlt időszak versenyein.

Kerkai Attila

A Press Dance TSE Temesváron sikeresen szerepelt küldöttsége

Forrás: zh

Budapesten, a magyar ritmikus gimnasztikai szövetség által szervezett szabadidős országos versenyen a Press Dance TSE kéziszercsapatokkal képviselte a nyugat-dunántúli térséget a komáromiakkal együtt. Az egerszegi juniorcsapat ezüst minősítést kapott, a gyermek és kisgyermek korosztályban bronz minősítéssel ugyancsak nyugaton a legjobbnak bizonyultak. 

A Press Dance TSE ritmikus gimnasztika csapata
Forrás: ZH

Felkészítő testnevelő tanárok: Meretei-Simon Beáta, Babos Sándorné, illetve a felkészülésben segített még Anti Dóra. 

Temesváron a Press Dance TSE táncosai európai Grand Prix-versenyen bizonyíthattak csoportos koreográfiákkal. Duó- és szólótáncokban öt első és két második helyezést értek el az egerszegiek, azaz Tuboly Ádám, Németh Laura, Császár Bálint, Kránicz Kira, Dervalics Bálint, Korcz Dorka, Széll Hanna, Bucsi Zsófi, Bedő Panna, Srágli Liliána, Markos Dominika, Egyed Szofi, Káldi Lara, Simán Zsóka, Halász Gréta, Gál Rebeka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában