Jól szerepeltek

2022.12.09. 18:04

Itthoni és fővárosi ringben is bunyóztak a kanizsai ökölvívók

A Kanizsa Box Klub versenyzőivel előbb eredményesen képviseltette magát a fővárosban az U12-es, serdülő és junior ökölvívók országos bajnokságán, majd a napokban a dél-zalai városban nemzetközi Mikulás Kupát is szervezhetett.

KL

Horváth Mirabella (szemben) jól teljesített itthon is

Forrás: ZH

Az utánpótláskorú bokszolók „összesített” hazai seregszemléjén a KBK csapatából Horváth Mirabella junior női 66 kg-ban második helyezést ért el, Nagy Zeusz junior férfi 60 kg-ban ugyanúgy harmadik lett, mint Szentes Jácint a serdülő 57 kg-osok mezőnyében. Az ötfős kanizsai csapatból Kecskés Ákos serdülő fiú 50 kg-ban, Dányi B. Albert pedig serdülő fiú 90 kg-ban lett egyaránt ötödik helyezett.

A nagykanizsai rendezésű Mikulás Kupára a hazai egyesületeken kívül érkeztek még boszniai, horvát, osztrák és szlovén klubok versenyzői, a KBK hat versenyzője közül öten hagyhatták el győztesen a szorítót. Két különdíjasa is lett a házigazdáknak, a torna legjobb ifjúsági női ökölvívója Kovács Petra, míg a legjobb junior női bokszolója Horváth Mirabella lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában