Szuperliga

2022.12.16. 12:59

Immár Kanizsán is élőben lesz követhető a sakkparti

A sakk Szuperliga harmadik fordulóját rendezik vasárnap, melynek keretében a Tuxera Aquaprofit NSK együttese – immár hazai környezetben – a Sentimento Ajka BSK-t fogadja, a találkozó 11 órakor kezdődik a Halis-könyvtárban.

KL

Forrás: Pexels

A bajnoki címvédő kanizsai sakkozók eddig rangadókat vívtak az első két kör keretében, s rögtön itt az újabb komoly mérkőzés. A dél-zalaiak biztosan összpontosítanak majd, hiszen a tabellán a harmadik helyről szeretnének előrelépni.

- Újabb nagy tudáspróba vár ránk, az ajkaiak elleni meccs roppant fontos, hiszen ők is a bajnoki cím egyik esélyesei – fogalmazott Nádasi Tamás, a nagykanizsai sakk klub elnöke. - Érdekessége azonban ezen túl is lesz a mérkőzésnek, mivel olyan online-mód kerül alkalmazásra először Nagykanizsán, mely úgy adja élőben lépésről lépésre a partikat, melyeket így a világ minden pontján is nyomon követhetnek akár az érdeklődők. Szóval, többek között ami ilyen helyzetben nagyon fontos, a wifi-rendszer erős lesz...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában