Nagyon készül a Kanizsa Sörgyár

2022.12.29. 12:00

Ha játszanak, nyernek is az asztaliteniszezők

Kétszer győzött, egyszer, játék nélkül viszont kikapott a női asztalitenisz NB I Nyugati csoportjában a Kanizsa Sörgyár.

Benedek Bálint

Végh Zsuzsanna, Gvozdenovic Katarina, Kele Virág és Deák Regina

Forrás: KSSE

Kanizsa Sörgyár SE II. – GYAC Aréna II. 8:2

A zalai győztesek: Gvozdenovic 3, Végh 3, Deák, és a Végh-Gvozdenovic páros.

Kanizsa Sörgyár SE II. – Győri Elektromos VSK 6:4

Gy.: Gvozdenovic 3, Végh 3.

Győrben rendezték meg a bajnokság legutóbbi játéknapját, melyen három halasztott mérkőzés várt a dél-zalai együttesre. Ezek közül kettőt rendben meg is nyert a kanizsai alakulat, melyben a rutinos Végh és a fiatal tehetség Gvozdenovic viselte a terhek javát, de mellettük két „kicsi”, Deák és Kele is szóhoz jutott. A Szekszárd elleni rangadó viszont nem a remények szerint alakult.

– Lányaink a férfi NB II- ben is játszanak, ezért a találkozó halasztását kértük – mesélte Jakabfi Imre, a sörgyáriak csapatvezetője. – Ellenfelünk ebbe elsőre bele is ment, később azonban meggondolták magukat, és a győzelem játék nélkül az övék lett, miután mi nem tudtunk kiállni. Nagyon sajnáljuk, több lehetséges időpontot is felajánlottunk az ellenfélnek, de ők egyiket sem fogadták el. Ez az egy vereségünk van az őszi szezonban, s ezzel a Szekszárd mögé, a 2. helyre szorultunk. Tavasszal be fogjuk bizonyítani, hogy mi vagyunk a jobbak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában