Szuperliga

2022.12.06. 18:54

Biztosan nyertek a kanizsai sakkozók

A Haladás VSE otthonában aratott fölényes győzelmet a kanizsai sakkbajnokcsapat; a Tuxera Aquaprofit NSK a szezon második fordulójában a mindig komoly rivális szombathelyieket múlta felül.

KL

Gara Tícia is győztes partival járult hozzá a sikerhez

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Haladás VSE – Tuxera Aquaprofit NSK 3,5:8,5 
Szombathely. 
Eredmények (elöl a ha­zaiak): Héra–Naiditsch 0:1, Palac–Volokityin 0:1, Németh M.–Balogh Cs. döntetlen, Jankovic–Antal döntetlen, Ruck–Márkus döntetlen, dr. Kovács G.–Ivanisevic döntetlen, Csonka–Aczél döntetlen, Kiss A.–Medvegy 0:1, Trbojevic–Horváth Cs. 0:1, Nagy B.–Ribli 1:0, Némethné Lakos–Palczert 0:1, Csontos–Gara T. 0:1. 

A sakkozók Szuperligájában a második forduló is rangadót tartogatott ebben a szezonban a kanizsai sakkbajnokcsapat számára, melynek tagjai igyekeztek is tudásuk legjavát adni, hogy együttesük a tabella hatodik helyéről előrébb léphessen. 

Nádasi Tamás klubelnök beszámolója szerint ennek meg is lett az eredménye, hiszen nagy arányban nyertek a dél-zalaiak Szombathelyen, s a különbség akár lehetett volna nagyobb is. Több szép győzelem is született nagykanizsai oldalon, az újonc, mindössze 15 esztendős Palczert Mátyás pedig idénybeli második partiját is győzelemmel abszolválta. 

A harmadik körbeli folytatás még idén következik, két hét múlva a Tuxera Aquaprofit NSK hazai környezetben a jelenleg második Ajkát látja vendégül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában