Ha már ünnep, legyen szép

2022.11.18. 20:53

NB III futball körkép

Nem kétséges: a 18. forduló rangadóján lép pályára ma 13 órakor az FC Nagykanizsa a labdarúgó NB III.-ban: a dobogó legalsó fokán tanyázó zalai csapat az éllovas Tatabánya vendége lesz.

Varga Andor

Az FC Nagykanizsa korábbi meccse a Komárom VSE ellen

Fotó: Szakony Attila

„Nagy öröm, hogy eddigi eredményeink alapján ilyen minősítésű találkozót játszhatunk – fogalmazott Gombos Zsolt, az FCN mestere. – Ez a meccs ajándék, ünnep a számunkra, melyet azonban a teljesítményünkkel szeretnénk a lehető legszebbé tenni. Érzem a játékosokon és a stábon is, hogy mindenki kicsit másként készül, s bízom benne, hogy az elmúlt mérkőzéseken látott magas koncentráció és jó helyzetkihasználás most is fennmarad.” A zalai csapatból a sérült Lőrincz és Kivalovszki hiányozni fog, Pleszkán játéka kérdéses. A csoport két további zalai tagja ma 11 órakor játssza le soron következő mérkőzését: a ZTE FC II. a Puskás II.-t fogadja, a Technoroll Teskánd a Fehérvár FC II. vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában