Sakk

2022.11.23. 08:08

Döntetlen az első körben

Rang­adóhoz méltó nagy csatát hozott a bajnoki címvédő Tuxera Aquaprofit NSK fővárosi vendégszereplése vasárnap, az élvonalbeli sakkcsapatbajnokság, a szuperliga új szezonjának első fordulójában.

KL

Forrás: Pexels

Aquaréna Kőbánya SC – Tuxera Aquaprofit NSK 6:6 
Budapest. 
Eredmények (elöl a hazaiak): Saric–Naiditsch döntetlen, Erdős V.–Balogh Cs. döntetlen, Brkic–Antal döntetlen, Balog I.–Márkus döntetlen, Pap Gy.–Ivanisevics döntetlen, Livaic–Horváth D. döntetlen, Szabó B.–Aczél 0:1, Karácsonyi–Medvegy 1:0, Izsák–Horváth Cs. döntetlen, Bódi–Ribli döntetlen, Havanecz–Palczert 0:1, Polyik–Gara T. 1:0. 

A tizennégyszeres magyar bajnok és jelenleg is címvédő kanizsai alakulat tagjai tisztában voltak vele, hogy nagyon jó csapathoz látogatnak a szuperliga nyitófordulójában. A fővárosiak kisebbfajta horvát sakk-kontingenst is felvonultattak az összecsapáson a siker reményében, és ezek a játékosok nyilván a szezon folytatásában is velük lesznek majd. A vendégek ezúttal egy légióssal álltak fel. A két csapat végig kiélezett küzdelmet vívott, mely döntetlennel ért véget, s a kanizsaiak ezzel rögtön az első idei rangadójukat le is tudták. A következő körben a dél-zalaiak a Haladás VSE I.-hez látogatnak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában