Előzetes

2022.10.07. 20:26

Csak a Teskánd játszik idehaza a hétvégi NB III-as fordulóban

Vasárnap a 12. forduló következik a labdarúgó NB III.-ban, a Nyugati csoport három zalai csapata közül ezúttal a Teskánd játszik itthon.

Varga Andor

Jelenet a szerdai Kanizsa–Teskánd-meccsről

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Az újonc Technoroll Teskánd KSE legutóbbi hazai fellépésén biztosan verte a sereghajtó Zsámbékot, majd zalai rangadón maradt alul Kanizsán, most pedig a csoport egyik legerősebb gárdája, a második helyen álló Veszprém érkezik hozzá vendégségbe. A hazaiak nyilván a legjobb eredményre törekszenek, de a vereség most erősen benne van a pakliban. 

Balatonfüredre látogat a négy mérkőzés óta nyeretlen (és közben háromszor vereséget szenvedő) ZTE FC II. Az ellenfél sincs valami jó passz­ban, hiszen utóbbi négy fellépésükön ők is kikaptak háromszor (igaz, közben egyszer nyertek is), mindkét oldalon van tehát bőven javítanivaló. 

Csapataink közül a tabella 5. helyét elfoglaló FC Nagykanizsa áll a legjobban, mely a mögötte egy ponttal és helyezéssel lemaradó Érd vendége lesz ezúttal. A házigazda hullámzóan szerepel, megverte a Tatabányát, de legutóbb ki tudott kapni a Zsámbéktól, erre a rangadószagú mérkőzésre viszont minden bizonnyal felszívja magát. Vélhetően a kanizsaiak sem tesznek másként, s akkor jó meccs kerekedhet. 

Mindhárom csapatunk mérkőzésén 15 órakor indul útjára a labda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában