5. forduló

2022.09.29. 20:04

A férfi futsal NB II Nyugati csoportjának eredményei

férfi futsal NB II Nyugati csoportjának 5. fordulójában hazai pályán kötelező győzelem várt a Nagykanizsa FC-re. Néha ezek a meccsek a legnehezebbek, ám ezúttal ez a futballközhely nem érvényesült.

Kerkai Attila

Pál Dávid is egyike volt a hazai triplázóknak

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsa Futsal Club– Szigetszentmiklós 12-3 (8-1) Kanizsa Aréna, 200 néző. Jv.: Karsai. NFC: Szőke R. – Schuller, Szőke Á., Pál, Millei. Csere: Kollár, Horváth G., Füzesi, Novák, Dróczi, Horváth E., Pesti. A zalai gólszerzők: Millei (1., 3., 18.), Schuller (4.), Szőke Á. (10., 36., 38.), Pál (10., 12., 19.), Szőke R. (25.), Horváth E. (31.).Hosszan lehet sorolni a tényeket, amelyek alátámasztják, hogy a Kanizsa elsöprő fölényben volt ezen az összecsapáson. A hazai csapat a 4. percben 3-0-ra, a 12.-ben 6-0- ra vezetett, az együttesből a meccsen hárman értek el mesterhármast, és még a kapusuk is betalált. A hazai csapat ezen a találkozón csaknem annyi gólt szerzett, mint eddigi négy fellépése alkalmával összesen (15). A meccsből ettől függetlenül túlzott következtetéseket nem szabad levonni, hiszen a szerény képességű ellenfélnek csupán egy pontja van a szezonban, de örülni kell, hogy a zalaiak ilyen egyértelműen tudták valóra váltani a papírformát. Legközelebb, hétfőn (október 3., 20.30) a hibátlan éllovas vendégeként épp ellenkező feladat vár az ötödik helyen tanyázó Nagykanizsa FC-re. Fel kellene borítania a tabella által tükrözött erőviszonyokat, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában