Négy Város Tornája

2022.07.30. 20:40

Vasárnap a Lenti TE és a Celldömölk játssza a döntőt

Az idén Lenti városa rendezheti meg a labdarúgó Négy Város Tornáját, amit annak idején azért hívtak életre, mert 1980-ban egy időben kapott városi rangot Lenti, Körmend, Celldömölk és Barcs.

Kerkai Attila

Azóta minden évben megrendezik ezt a tornát évenkénti váltásban, most Lenti volt a soron.

Szombat délután a Körmend–Celldömölk találkozóval kezdődött a program, amit a Celldömölk nyert meg 4-2-re (félidőben: 2-0). Gólszerzők: Keszei 2, Czöndör, Németh, illetve Köntés, Karvalics. Ezt követte a torna hivatalos megnyitója, majd a házigazda Lenti TE és a Barcs összecsapása. Ez a mérkőzés nagy hazai fölényt hozott és 6-1-re (4-0) nyert a Lenti, amely így bejutott a vasárnapi fináléba. Gólszerzők: Lukács 3, Kiss, Májer, Sárkány, illetve Torja.

A szombati eredményekkel kialakult a vasárnapi program. Eszerint 14.30-tól rendezik meg a Körmend-Barcs mérkőzést a harmadik helyért, 16.30-tól pedig következik a döntő találkozó, a Lenti TE és a Celldömölk csapatai között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!