Asztalitenisz

2022.07.05. 14:30

Éremátadó ünnepséget rendezett a Kanizsa Sörgyár SE

Nagykanizsán, a Vasemberház tükörtermében rendezte éremátadó ünnepségét a Kanizsa Sörgyár SE. Az asztalitenisz egyesület a Nemzeti Bajnokság minden osztályában (Extraliga, NB I, NB II, NB III) és a megyei csapatbajnokságban is indított csapatokat.

Benedek Bálint

Kiválóan szerepeltek a sörgyári csapatok, átadták az érmeket Fotó: ZH

A hat együttes remekül teljesített: három csapat érmes lett, egy pedig épphogy csak lecsúszott a dobogóról. Jakabfi Imre csapatvezető méltatásában elmondta: a női első gárda sikeresen bennmaradt az Extraligában. Ugyancsak öröm, hogy a női második különítmény második lett az Észak-Nyugati csoportban, majd a női NB I rájátszásában szintén ezüstérmes lett. A férfiak első számú legénysége az NB II Dél-Nyugati csoportjában ugyancsak második helyen zárt. Az NB III Dél-Dunántúli csoportjában szereplő másik férfi gárda sokáig harcban állt a dobogóért, csak az utolsó fordulókban csúszott le róla. A megyeiben szereplő két csapat közül a férfi harmadik egység szerepelt a legjobban, veretlenül nyerte a megyei bajnokságot.

- Az egyesület három gárdája szerzett érmet, ami kiváló eredmény - folytatta Jakabfi Imre. - Ráadásul mindegyik helyezés  magasabb osztályban való szereplésre ad lehetőséget. 

Az érmeket Gábris Jácint önkormányzati képviselő, az OKISB elnöke és Szabó Szilárd önkormányzati képviselő adta át a játékosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában