Amatőr női NB I-es kosárlabda

2022.05.06. 18:16

Több volt a Kanizsai Vadmacskák SE és az NKA Universitas PEAC II mérkőzésében

A bajnokság 22. fordulójából pótolta találkozóját a héten a Kanizsai Vadmacskák SE és az NKA Universitas PEAC II amatőr női NB I-es kosárlabda- együttese.

Khüne László

Jurkó Noémi 42 szerzett pontja önmagáért beszél Fotó: Gergely

Kanizsai Vadmacskák SE– NKA Universitas PEAC II 68-79 (13-17, 19-20, 17-26, 19-16)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Horváth A., Németh S.

Vadmacskák: Zsámár P. 9/3, Csuha 4, Horváth L. 2, Balogh V. 5/3, Jurkó 42. Csere: Simon, Bánhegyi B. 6, Benczik, Garai. Edző: Zsámár Krisztián.

Jurkó Noémi duplájával kezdődött a meccs, azt követően aztán a pécsiek ragadták magukhoz a kezdeményezést és a vezetést. A találkozó 11. percében Zsámár Panna kétpontosa a 17-17-es egyenlítést jelentette, azután viszont a baranyaiak fokozatosan húztak el a hazaiaktól. A második negyed végére a Vadmacskák aztán bőven „látótávolságon” belülre került, s lényegében onnantól a baranyaiak igazán elhúzni már nem nagyon tudtak. Az utolsó felvonás kissé hektikusra sikeredett, ugyanakkor azt az etapot a kanizsaiak meg tudták nyerni. Ha nem is simán, de a tabella első feléhez tartozó Baranya megyeiek hozták a találkozót. A mérkőzés legjobbja, a kanizsai Jurkó Noémi 42 pontig jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában