Négy év munkája kezd beérni

2022.04.05. 20:41

Deák Ádám kapta a Gyenesdiás Nagyközség Sportjáért 2021 díjat

Hagyományaihoz híven, ismét jutalmazta az elmúlt években kiváló sportmunkát végzőket a település önkormányzata. Az ünnepélyes köszöntő idén Deák Ádámnak, a Zala megyei női labdarúgó-bajnokságban szereplő gyenesdiási csapat edzőjének szólt.

ZH

A képen Góth Imre alpolgármester, Major Veronika sportlövő olimpikon, az est háziasszonya, valamint Deák Ádám és Gál Lajos polgármester

Forrás: Hársfalvi György

Gál Lajos polgármester az átadott díj értékéről és a korábbi években jutalmazott személyekről, csapatokról tartott egy rövid visszaemlékezést. 
 

Ezt követően Góth Imre alpolgármester méltatta az idei kitüntetett személyiségét és az által végzett munkát. Az elért eredmények közül kiemelte, hogy a 2018–2019-es bajnokságban bronzérmet szereztek a most ünnepelt vezetésével a hölgyek. Tavaly szintén a dobogó harmadik fokán állhattak, míg a most zajló bajnokságban holtversenyben az 1–2. helyen áll a Gyenesdiás a Police-Olával. 

Forrás: Hársfalvi György

– Megtisztelő számomra, hogy idén engem jutalmaztak a Gyenesdiás Nagyközség Sportjáért 2021 címmel – mondta Deák Ádám a kitüntetés átvételét követően, amit Major Veronika sportlövő olimpikontól, az est háziasszonyától vehetett át, aki évek óta közreműködik a díjátadón. – A női csapat élén elvégzett eddigi tevékenységem elismeréseként kaptam a díjat, és négyéves munka érett be, mely a csapatom nélkül nem sikerülhetett volna. 

 

Megtiszteltetés átvenni a címet és csatlakozni a nagy nevekből álló előző évekbeli díjazottakhoz. Két éve csapatom kapta az elismerést, így különösen nagy öröm volt újra átélni ezeket a pillanatokat. Köszönöm mindenkinek, aki segítette és segíti munkámat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában